Om het blog weer netjes af te sluiten, hierbij nog een korte samenvatting van de laatste dag in de USA en de terugreis.

Donderdag kon er rustig aan worden gedaan, om 12 uur hoefde er pas te worden uitgecheckt en onze terugvlucht zou pas om 5:40 pm vertrekken. En dus werd er een beetje uitgeslapen en pakte Miek haar laatste loopband kilometers mee.

Even na elven zat alle bagage weer keurig verdeeld in de koffers en rugzakken en waren we klaar om te vertrekken. Nog snel even een stukje Olympische Spelen gekeken en daarna de GMC Acadia ingeladen. Dit laatste moesten wij bij ons zelf ook nog doen en dus ging het eerste deel van de rit richting IHOP. Daar werd lekker uitgebreid geluncht met pancakes, waffles, chickenfingers en salad. Met een goed gevulde maag konden wij het zo wel even volhouden tot de onvermijdelijke “chicken or pasta” tijdens de vlucht.

Op het Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport werd de rentalcar return makkelijk gevonden en werden er 1881 miles (3035 km) verreden kilometers op de teller afgetikt.

Vervolgens met transport bus naar de vertrekhal om de bagage af te geven (alle koffers ruim 3 kg onder het maximum gewicht), een laatste omkleed/opfrisbeurt en door de security. Ook dit verliep allemaal probleemloos. Met een airtrain werden wij naar het juiste deel van het vliegveld gebracht want Hartsfield-Jackson is niet alleen één van de drukste vliegvelden ter wereld, het is ook meteen het grootste!

Ruim op tijd zaten kwamen we aan bij de gate. Er werd tot het boarden wat geïnternet gelezen en Niels en Sven vulden zich nog wat verder met burgers en pizza-slices, bang dat het eten in het vliegtuig niet te eten zou zijn.

Miek en ik pakten het wat gezonder aan en deelden een fruitsalade.

Nog net voor dat wij konden boarden op Teletekst gelezen dat Ranomi Kromowidjojo goud in de wacht wist te slepen! smiley

De vlucht duurde iets meer dan 8 uur. Tijdens de vlucht werd er zoals gewoonlijk weer naar films gekeken en geprobeerd wat te slapen, hetgeen alleen Miek (voor het eerst!) een paar uur is gelukt.

Stipt op tijd werd er om 08:25 uur geland op Schiphol en nog geen uur later zaten we al in de vooraf bestelde taxi.

Tegen tienen vielen we moe via de voordeur weer binnen, “home sweet home”!

Al met al is het weer een hele leuke en afwisselde vakantie geweest waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Of het ook de laatste keer met z’n vieren is geweest, het zou zo maar kunnen want de jongens zijn volgend jaar groot genoeg om hun eigen gang te gaan. Als ze willen mogen ze uiteraard wel weer mee!

Ik hoop dat jullie het weer leuk hebben gevonden ons via dit blog te volgen. Wellicht tot in 2013!