Weer een reisdag vandaag, weg uit onze mooie omgeving, op naar de eindbestemming van onze vakantie, Atlanta (of eigenlijk Tucker, een voorstadje van Atlanta).

Spullen weer in de SUV en op weg. Het eerste deel van de route verliep nog door de Smoky Mountains. Onderweg werd nog een tussenstop gemaakt op ruim 5000 feet (dik 1500 meter) hoogte. Gek dat wij het zelf niet in de gaten hebben gehad dat je al snel op deze hoogte verblijft.

Daarna was het min of meer bergafwaarts en één lange rechte weg naar het plaatsje Tucker met onder weg nog een klein buitje wat het stof van gisteren mooi van de auto spoelde.

Naar mate de eindbestemming naderde liep ook de temperatuur weer op tot ruim boven de 90 Fahrenheit.

In ons laatste hotel hebben voor het eerst deze vakantie een kamer op de eerste verdieping. Aangezien er geen lift is moesten de koffers boven worden gezeuld (als dat maar geen probleem gaat geven straks bij de terugvlucht).

De wasmachine werd daarna weer door ons in gebruik genomen zodat we weer helemaal schoon zijn qua kleding.

De tijd werd verder doorgebracht op de kamer waar wij weer over een redelijke Wifi-verbinding beschikken. Dus moesten alle weblogs, social media en mailtjes worden bijgewerkt en gelezen. Sven speelde nog wat met zijn verjaarscadeau wat hij alvast van Niels heeft gekregen, een afstandbestuurbare heli!

Tegen zessen kregen wij alle vier toch wel een goede trek aangezien wij de lunch vandaag hadden geskipt. Dus werd er even gegoogled en ja hoor Esther, het was uiteraard de Outback welke als eerste uit de bus kwam rollen.

Een klein half uurtje zaten wij daar dus aan tafel met een gratis Bloomin Onion voor ons neus (opnieuw bedankt Es!). Deze werd gevolgd door o.a. Baby Back Ribs (full order), en house made salad (met van die overheerlijke croutons (hahaha, zit je al te kwijlen Essie? smiley)). De ribs van Niels waren wat aan de droge kant en werden vervangen door een nieuwe portie die wel prima te eten was.

Na deze heerlijke maaltijd nog snel even naar de Northlake Mall die bij ons hotel om de hoek ligt en waar ik er zowaar in geslaagd ben een paar schoenen te kopen!

Bij het hotel werden de kleren omgewisseld voor zwemkleding en namen we nog een duik in the pool met aansluitend een kwartiertje jacuzzi.

Morgen wordt in de ochtend een kleine stormdepressie verwacht mogelijk met hagel terwijl het nu, 11 uur pm, buiten nog zo’n 30 graden is. Je kunt het je toch bijna niet voorstellen. Maar tegen het middaguur is het weer weer wat het zijn moet en hebben wij een bezoek aan CNN en het Coca Cola hoofdkantoor gepland. Aansluitend is de bedoeling dat wij weer en baseballgame gaan bijwonen, dit keer van de Atlanta Braves.