Weinig te melden over vandaag. Het was een tussendag between de Big Apple en Six Flags. Even voor elf uur vertrokken wij uit Long Island voor een ritje dat door TomTom werd berekend als in een 1 1/2 uur te rijden. Hierbij bedacht hij/zij dat de snelste route dwars door Manhatten zou zijn. Nou, wij dachten van niet en dus een kleine koerscorrectie toegepast zodat er een praktischer route uitrolde. Onderweg werden er wat tolpoortjes gepasseerd echter de extra dollars boden geen garantie voor lekker vlot doorrijden. I.v.m. diverse roadworks stonden we herhaaldelijk stil waardoor de reistijd met een dik half uur werd verlengd.

Om een uur werd er ingechecked bij de Days Inn Bordentown en konden we wat relaxen en bijkomen van de afgelopen twee dagen. Bij een vestiging van Dunkin Donuts welke aan het hotel grenst, werd gelunched echter dit liep ietwat uit de hand toen de jongens het idee opperden om een dozijn donuts te bestellen met de bedoeling deze voor de komende dagen te bewaren. Nadat de 12 ons in de doos lagen toe te lachen konden wij de verleiding niet weerstaan om er alvast een paar te proeven. Het resultaat was dat 5 minuten later de doos geheel leeg was en wij de nodige kilocalorien rijker.

Tegen vieren trokken wij er verder op uit om het stadje Bordentown te bezoeken. Op een paar restaurantjes na viel daar echter weinig te beleven. Tja, wat blijft er dan nog over ….. inderdaad, ook hier is weer een Outlet in de buurt. Altijd leuk als tijdverdrijf en handig om er goedkoop en casual te kunnen eten. Uiteraard gingen wij ook hier weer niet met lege handen weg en aangezien de donutsen van eerder op de middag, nog wat dwars lagen werd als avondeten volstaan met een broodje Subway (6 inch wel te verstaan).

Morgen dus een dagje pretpark waarbij de supercoaster de Kingda Ka zal worden genomen. Om in 2 seconden naar 206 km te worden afgeschoten en vervolgens loodrecht naar een hoogte van 139 meter te gaan met een spiraal daarin verwerkt van 90 graden, waarna weer even loodrecht de afdaling wordt ingezet, lijkt ons wel wat, althans drie van de vier 😉